Katten

Voor katten kunnen Bach bloesemmengsels worden gebruikt om stress, angst, agressie of andere emotionele onevenwichtigheden aan te pakken.

 Hoe kan je het juiste bachbloesemmengsel voor uw kat kiezen?

 

Observeer het gedrag van uw kat om eventuele emotionele onevenwichtigheden of problemen te identificeren. Katten kunnen angst, bezorgdheid, agressie of ander gedrag vertonen dat wijst op onrust.

 

Hoe kan je de bachbloesemmengsels toedienen?

 

Verdunnen in water: Voeg een paar druppels (meestal 2-4 druppels) van het mengsel toe aan het drinkwater. Gebruik bij voorkeur glazen of keramische kommen, omdat plastic het middel kan aantasten.

 

Direct aanbrengen: Breng het verdunde middel direct aan op de vacht of huid van je kat. Wrijf een druppel of twee van de verdunde oplossing op de oren, pootkussentjes of neus van de kat. Katten reinigen zichzelf, dus deze methode maakt absorptie door likken mogelijk.

 

Mengen met voedsel: Meng het middel door het voer van je kat. Zorg ervoor dat het voer iets is wat je kat lekker vindt en dat het middel gelijkmatig wordt verdeeld.

 

Wat is een goede dosering en frequentie van het toedienen van de druppels?

 

Dosering: De dosering voor Bach bloesem mengsels bij katten is meestal 2-4 druppels van het geselecteerde mengsel per keer.

 

Frequentie: De druppels kunnen 2-4 keer per dag worden toegediend, afhankelijk van de ernst van het emotionele probleem. Consistentie is cruciaal voor de effectiviteit.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)