Honden

Bach bloesems bieden een holistische benadering om stress, angst, agressie en verschillende emotionele onevenwichtigheden bij honden te verminderen. 

Hoe kan je de juiste remedie voor je hond selecteren? 

Begin met het observeren van het gedrag van je hond om eventuele emotionele onevenwichtigheden of problemen te onderscheiden. Honden vertonen vaak tekenen van angst, bezorgdheid, agressie of ander gedrag dat duidt op onrust.

 

Hoe de Bach bloesemremedies toedienen aan uw hond?

 1.         Verdunnen in water

Voeg een paar druppels (meestal 4-6 druppels) van de mix toe aan het drinkwater. Gebruik glazen of keramische kommen om mogelijke verandering van de remedie door plastic te voorkomen.

2.         Direct aanbrengen

Breng het verdunde middel direct aan op de vacht of huid van uw hond en wrijf voorzichtig een paar druppels op de oren, voetzolen of neus. Honden absorberen remedies vaak door eraan te likken.

3.         Mengen met het voer van uw hond

Meng het middel in het favoriete voer van je hond en zorg voor een gelijkmatige verdeling voor maximale werkzaamheid.

   

Welke dosering en frequentie dient u te gebruiken?

Een goede dosering en toedieningsfrequentie van de druppels zijn essentiële factoren om rekening mee te houden.

1.         Dosering

Voor Bach bloesems bij honden is de typische dosering  meestal 4 tot 6 druppels van de mix per keer.

2.         Frequentie

Dien de remedies 3 tot 4 keer per dag toe, afhankelijk van de ernst van het emotionele probleem. Consistentie is essentieel voor een optimaal resultaat.

  

Conclusie

Bachbloesems kunnen een waardevol onderdeel zijn van de holistische zorg voor uw hond en het emotionele welzijn bevorderen. Het is echter van belang om voorzichtig te zijn en de reacties van uw hond goed in de gaten te houden. Bij juist gebruik dragen deze mixen bij aan het verminderen van emotionele onevenwichtigheden, waardoor uw geliefde hond rustiger en gelukkiger wordt.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)