Slapeloosheid
search
  • Slapeloosheid

Slapeloosheid

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Verbetert de algemene nachtrust
  • Vermindert stress en emotionele spanningen
  • Geeft een kalmere geest die toelaat sneller in te slapen
  • Zorgt ervoor dat men minder piekert en niet wakker ligt
  • Beperkt het aantal keer dat men 's nachts wakker wordt 
  • Het effect is reeds voelbaar na een paar dagen of weken
Aantal

Bachbloesems tegen slapeloosheid


Emotionele spanningen en stress kunnen de kwaliteit van onze slaap negatief beïnvloeden. Door tobben en piekeren kan je grote moeite hebben om de slaap te vatten. Dit kan aanleiding geven tot bijkomende stress en frustratie, zodat men in een vicieuze cirkel belandt. Uiteindelijk riskeert men oververmoeidheid indien niet wordt ingegrepen. 

Onze bachbloesem mix kan je op een natuurlijke manier ondersteunen om de nachtrust te verbeteren. De samenstelling draagt bij tot meer innerlijke kalmte waardoor je ook rustiger slaapt. Verder vermindert onze bachbloesem mix ongerustheid en getob zodat je vlugger in slaap valt.

Enkele keren na elkaar een slechte nachtrust is soms genoeg om een vicieuze cirkel op gang te brengen. Men heeft angst dat men weer een slapeloze nacht zal hebben en deze spanningen brengen onrust met zich mee. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat je slechter slaapt. Daarom zijn er bachbloesems toegevoegd die de stressbestendigheid verhogen.

Bachbloesems zijn een volkomen veilig en natuurlijk product. Ze hebben geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Combinatie met andere medicatie of voedingssupplementen is zonder gevaar. Er is geen gevaar voor wederzijdse beïnvloeding van elkaars werking.

Voor vragen of opmerkingen, aarzel niet een bericht te sturen naar Jeroen voor persoonlijk advies op maat.


Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.