Stoppen met alcohol
search
  • Stoppen met alcohol

Stoppen met alcohol

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Vermindert uw drang om alcohol te drinken
  • Zorgt voor meer emotionele balans
  • Maakt je sterk genoed om de verleiding te weerstaan
  • Verhoogt de wilskracht om vol te houden
  • Helpt om je goed in je vel te voelen zonder alcohol
  • Verlaagt de ontwenningsverschijnselen
  • Het effect is reeds voelbaar na enkele dagen of een paar weken
Aantal

Bachbloesems om te stoppen met alcohol

Alcohol is sociaal meer geaccepteerd dan andere verslavingen en dat maakt het juist gevaarlijk en verradelijk. Het heeft een invloed op de geest en het kan leiden tot geestelijke en lichamelijke afhankelijkheid. Alcolhol vermindert remmingen en maakt mensen soms socialer. Mensen met een laag zelfbeeld gebruiken dan ook meer alcohol om zich beter in het vel te voelen. Sociale druk valt ook niet te onderschatten. Iedereen staat positief tegenover stoppen met roken, maar dat is vaak anders dan stoppen met alcohol.  Vaak hoor je opmerkingen als "drink eentje met uit gezelligheid" of "één glaasje kan toch geen kwaad". Je hebt dus heel wat persoonlijke kracht nodig om neen te zeggen tegen alcohol.

Onze Bachbloesemmix is een ondersteuning om jouw drinkgewoontes te wijzigen. De samenstelling zorgt voor motivatie om niet meer drinken en te weerstaan aan verleidingen en sociale druk. Daarnaast levert deze mix ook meer stressbestendigheid zodat er minder behoefte is naar compensatie of genotsmiddelen als alcohol.

Alcohol kan je soms een 'goed gevoel' en zelfvertrouwen geven. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd welke zorgen voor een beter zelfbeeld en minder faalangst zodat je je ook goed in je vel voelt zonder alcohol.


Bachbloesems zijn een volledig natuurlijk product. Ze geven geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Combinatie met andere geneesmiddelen of voedingssupplement is zonder meer mogelijk. Wisselwerkingen komen niet voor en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Voor vragen: stuur dan een e-mail naar Jeroen voor persoonlijk advies op maat.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.