Bachbloesems: natuurlijk middel tegen bedplassen
search
  • Bachbloesems: natuurlijk middel tegen bedplassen

Bedplassen

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Geeft uw kind meer weerbaarheid
  • Vermindert de emotionele spanningen
  • Beperkt de frustratie en schaamte
  • Reduceert overgevoeligheid
  • Stelt uw kind in staat om negatieve gebeurtenissen te verwerken
  • Het effect is reeds zichtbaar na enkele dagen of een paar weken
Aantal

Bachbloesems tegen bedplassen

Bedplassen is een netelig probleem zowel voor het kind  als voor de ouders. Stress, frustraties en emoties hebben een negatieve invloed op het bedplassen.
Soms kan er een soort vicieuze cirkel ontstaan van stress en negatieve emoties (schuldgevoel, schaamte, kwaadheid, angst om opnieuw te bedplassen,...) waardoor het probleem zichzelf in stand houdt.


Onze bachbloesemmix is een ondersteuning van natuurlijke oorsprong voor kinderen die nog niet zindelijk zijn. De samenstelling helpt eerst en vooral om spanningen en stress te reducerenMaar ook tegen angst om opnieuw te bedwateren en tegen schaamte hierover. Deze negatieve gevoelens brengen immers meer innerlijke onrust met zich mee waardoor de kans op bedplassen alleen maar verhoogt. 

Kinderen die bedwateren zijn soms overgevoelig. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd die helpen om dagelijkse gebeurtenissen en indrukken te verwerken.


Bachbloesems zijn een geheel natuurlijk product. Ze hebben geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Combinatie met andere supplementen en medicatie is zonder gevaar. Daarnaast is er geen risico voor wisselwerkingen of beïnvloeding van elkaars werking.

Voor bijkomende vragen: zend een bericht naar Jeroen persoonlijk advies op maat.

100 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.