Bachbloesems: natuurlijk middel voor menopauze en overgang
search
  • Bachbloesems: natuurlijk middel voor menopauze en overgang

Menopauze

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Levert ondersteuning bij menopauze
  • Verhoogt het emotioneel evenwicht en vermindert de stemmingswisselingen
  • Geeft meer levenslust, daadkracht en optimisme
  • Bevordert de innerlijke rust en kalmte
  • Helpt 's nachts goed te slapen en het gewicht op peil te houden
  • Het effect is reeds zichtbaar na enkele dagen of een paar weken
Aantal

Bachbloesems bij menopauze.

De menopauze is voor vele vrouwen een moeilijke tijd. Het is een natuurlijk proces waarbij er veranderingen in de vrouwelijke hormoonproductie optreden. Er wordt minder oestrogeen en progestreron aangemaakt door het lichaam. Gedurende deze overgangstijd vinden heel wat lichamelijke als geestelijke veranderingen plaats. Er kan bijvoorbeeld gewichtstoename optreden wat kan leiden tot ontevredenheid over zichzelf. Bovendien kunnen er zich ook emotionele klachten manifesteren zoals prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en zelfs huilbuien. Tevens kunnen ook opwelllingen, opvliegers of vapeurs zich voordoen.

Onze bachbloesem mix is een ondersteuning van natuurlijke oorsprong voor de overgangsperiode. De samenstelling bevordert het emotioneel evenwicht waardoor je een beter gevoel hebt over jezelf en minder last hebt van stemmingswisselingen. Je aanvaardt jezelf beter en hebt een positiever zelfbeeld. Daardoor heb je minder moeite met de veranderingen in je lichaam. Verder zorgt deze mix ook voor meer energie en een bevordering van de nachtrust.

Vrouwen in de menopauze hebben ook soms last van emotioneel eten. Derhalve zijn er tevens bachbloesems toegevoegd die de stressbestendigheid verhogen zodat er minder drang is naar snacks of snoep. Minder stress betekent ook meer innerlijke kalmte waardoor opvliegers minder vaak voorkomen.


Bachbloesems zijn een geheel natuurlijk product. Ze leveren geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Combinatie met andere voedingssupplementen of met geneesmiddelen is mogelijk zonder risico. Er is geen beïnvloeding van elkaars werking en er is geen wederzijdse wisselwerking. 

Voor vragen of problem, aarzel niet een e-mail te zenden voor persoonlijk advies.

100 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.