Bachbloesems tegen hoge bloeddruk
search
  • Bachbloesems tegen hoge bloeddruk

Bloeddruk

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Vermindert stress en spanningen
  • Reduceert zenuwachtigheid en gejaagdheid
  • Beperkt het tobben en piekeren
  • Beteugelt irritaties en prikkelbaaheid
  • Toomt bange gevoelens in
  • Het effect is reeds voelbaar na een paar dagen of weken
Aantal

Bachbloesems tegen te hoge bloeddruk

De bloeddruk is zeer gevoelig voor emotionele spanningen en stress. Het volstaat al om te piekeren over bepaalde problemen of negatieve ervaringen om het stressgehalte negatief te beïnvoeden en dit kan ervoor zorgen dat hartslag en bloeddruk stijgen. Personen die vaak opgejaagd en gespannen zijn of die te maken hebben met mentale zorgen, zullen dit vaak terugzien in een te hoge bloeddruk. 

Onze bachbloesem mix is een ondersteunt mensen met te hoge bloeddruk op een natuurlijke manier. De samenstelling verhoogt op de eerste plaats de stressbestendigheid en de innerlijke rust. Tevens reduceert onze bachbloesem mix de prikkelbaarheid en opgejaagdheid. Op deze manier wordt het stressmechanisme minder belast en de bloeddruk zal terug normaal worden. 

Bachbloesems zijn een volkomen veilig en natuurlijk product. Ze tonen geen bijwerkingen en zijn absoluut niet verslavend. Tevens is combinatie met andere geneesmiddelen of voedingssupplementen zonder risico mogelijk. Er is geen beïnvloeding van elkaars werking en er zijn geen wisselwerkingen. Bachbloesems zijn echter geen medicijn voor wie te maken heeft met de te hoge bloeddruk op een chronische manier. Ze geven enkel ondersteuning op mentaal vlak. Ga steeds te rade bij een arts indien je bloeddruk te hoog of te laag is. 

Voor eventuele vragen of opmerkingen, aarzel niet een bericht te sturen naar Jeroen voor persoonlijk advies op maat.

100 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.