Afslanken
search
  • Afslanken

Afslanken

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Vermindert de drang naar ongezonde snacks, suiker en tussendoortjes
  • Verhoogt de wil om negatieve eetpatronen te veranderen
  • Zorgt voor meer volharding om het dieet vol te houden
  • Levert meer emotioneel evenwicht en verhindert emotioneel eten
  • Laat u beter in je vel voelen met minder stress en spanningen
  • Het effect is reeds voelbaar na enkele dagen of een paar weken
Aantal

Bachbloesems om af te slanken

Afslanken is mogelijk met gezonde en gevarieerde voeding gecombineerd met voldoende beweging. Enkel op deze manier kan men langdurige effecten bereiken. Om dit te bereiken heb je echter veel wilskracht, volharding en motivatie nodig. We weten vaak dat onze eetpatronen niet gezond zijn maar het is moeilijk om deze te veranderen. 

Bovendien geven spanningen en stress meer zin in snoep, snacks en andere, ongezonde tussendoortjes. Op zijn beurt kan ongezonde voeding zelf ook leiden tot minder energie en zich niet goed in zijn vel voelen. Soms ontstaat zo een vicieuze cirkel. Negatieve emoties zijn ook te vermijden daar zij kunnen leiden tot zogenaamd emotioneel eten. 

Onze bachbloesem mix kan je ondersteunen om op een gezonde manier te vermageren. De samenstelling zorgt voor de nodige wilskracht en motivatie om jouw leefstijl en eetgewoontes aan te passen en om geeft meer energie om te bewegen. 
Verder levert onze bachbloesem mix ook meer stressbestendigheid zodat er minder drang is naar ongecontroleerd eten.
Een hoger, emotioneel evenwicht beperkt tevens het voorkomen van emotionele eetbuien.


Wie een dieet volgt, houdt er soms al snel mee op. Bijgevolg zijn er ook bachbloesems toegevoegd die meer doorzettingsvermogen leveren zodat je uw gewijzigde eetpatronen langdurig weet vol te houden. Het resultaat: op een gezonde manier afslanken, volgt vanzelf.


Bachbloesems zijn een volkomen veilge en natuurlijk product. Ze geven geen bijwerkingen en zijn geheel niet verslavend. Combinatie met andere geneesmiddelen of voedingssupplement is zonder risico's. Er is geen gevaar voor wederzijdse beïnvloeding.

Voor eventuele vragen: zend een bericht naar Jeroen voor persoonlijk advies op maat.


Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.