Bachbloesems bij examens en tegen examenstress
search
  • Bachbloesems bij examens en tegen examenstress

Examens

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Verhoogt de concentratie en aandacht in de examenperiode
  • Vermindert de faalangst en onzekerheid
  • Bevordert het doorzettingsvermogen
  • Beperkt de stress en spanningen
  • Versterkt het leervermogen
  • Het effect is reeds zichtbaar na enkele dagen of een paar weken
Aantal

Bachbloesems voor examens

Vele leerlingen en studenten hebben moeite om geconcentreerd te zijn en zich te focussen op hun studies. Daarnaast is er ook onzekerheid over het eigen kunnen en de angst om te mislukken. Mogelijks ontbreekt tevens de motivatie en mentale kracht om de examenperiode door te komen.

Onze bachbloesem mix is een ondersteuning van natuurlijke oorsprong voor schoolgaande kinderen en studenten. De samenstelling helpt voor meer aandacht en om minder snel afgeleid te zijn. Daarnaast draagt deze mix ook bij tot meer motivatie en volharding om de examens tot een goed eind te brengen.

Tijdens de examenperiode ervaren vele leerlingen en studenten examenstress. Door onzekerheid, twijfel en faalangst wordt de  geest onrustig en verliest men de focus. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd tegen angstgevoelens en onzekerheid en die bovendien zorgen voor meer innerlijke balans en kalmte.


Bachbloesems zijn een geheel natuurlijk product. Ze vertonen geen bijwerkingen en zijn zeker niet verslavend. Combinatie met andere medicijnen of supplementen is zonder risico, aangezien er geen gevaar is beïnvloeding van elkaars werking of andere wisselwerkingen. 

Voor eventuele vragen of onduidelijkheden, zend een e-mail naar Jeroen voor persoonlijk advies op maat.


99 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.