Zwanger worden
search
  • Zwanger worden

Zwanger worden

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Geeft meer innerlijke kalmte en evenwicht
  • Verhoogt het vertrouwen
  • Minder stress bevordert de vruchtbaarheid
  • Verhoogt de volharding zodat men de moed niet verliest
  • Vermindert de angst om te mislukken
  • Het effect is al zichtbaar na enkele dagen of een paar weken
Aantal

Bachbloesems om zwanger te worden

Vele koppels hebben moeite om zwanger te worden. In vele gevallen zijn emotionele spanningen en onzekerheid de oorzaak. Stress onderdrukt de vruchtbaarheid en het voortplantingssysteem. Koppels proberen veelvuldig en frustraties lopen op, totdat ze het opgeven en verzaken aan hun kinderwens. Op dat moment lukt het echter in veel gevallen plots wel om zwanger te worden. Reden is dat op dat moment de stress en druk waren weggevallen. 

Onze bachbloesem mix is een ondersteuning van natuurlijke oorsprong voor wie tracht in verwachting te geraken. De samenstelling verhoogt de innerlijke kalmte en het emotioneel evenwicht. Bovendien worden vertrouwen en optimisme bevorderd. Men krijgt meer volharding om niet op te geven. Koppels die moeilijk in verwachting raken, voelen zich soms ook boos, gefrustreerd of zelfs jaloers tegenover mensen bij wie het wel lukt. Verder kunnen de partners elkaar beginnen verwijten dat het maar niet wil lukken. Vandaar dat er tevens bachbloesems zijn bijgevoegd die de kwaadheid, frustratie en zelfverwijt verminderen. 

Bachbloesems zijn volkomen natuurlijk en veilig. Ze leveren geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Combinatie met andere voedingssupplementen en medicijnen is zonder risico. Wisselwerkingen en beïnvloeding van elkaars werking komen niet voor. Bovendien zijn bachbloesems niet schadelijk voor de baby mocht men plotseling zwanger worden. 

Voor vragen of problem, aarzel niet een email te sturen voor persoonlijk advies.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.