Zelfvertrouwen
search
  • Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

€ 29,90
Inclusief belasting
  • Vermindert complexen en gevoelens van minderwaardigheid
  • Bevordert het zelfbeeld en geloof in eigen kunnen
  • Reduceert stress, zenuwachtigheid en verlegenheid
  • Beperkt angsten om te mislukken
  • Zorgt ervoor dat men durft opkomen voor zichzelf
  • Het effect is al voelbaar na enkele dagen of een paar weken
Aantal

Bachbloesems voor zelfvertrouwen

Vele mensen hebben te lijden onder een gebrek aan zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld. Men focust sterk op de eigen tekortkomingen, maar merkt het positieve niet op. Bovendien is men sterk bezig met wat anderen denken. Dit leidt tot heel wat interne spanningen en nervositeit.

Onze bachbloesem mix is ondersteunt mensen die te maken hebben met complexen, gevoelens van minderwaardigheid en gebrek aan zelfvertrouwen. De bachbloesem samenstelling geeft een beter zelfbeeld en bevordert het geloof in zichzelf. Verder verhoogt onze bachbloesem mix het optimisme en reduceert zij de faalangst. Ze geeft meer assertiviteit en durf om voor zichzelf op te komen.

Personen met een tekort aan zelfvertrouwen hebben vaak last van innerlijke onrust. Ze piekeren over alles wat mogelijks fout kan gaan en wat anderen dan zullen denken. Derhalve zijn er ook bachbloesems toegevoegd die de innerlijke kalmte verhogen en gepieker verminderen.


Bachbloesems zijn een volkomen natuurlijk en veilig product. Ze wekken geen verslavingen op en bijwerkingen komen niet voor. Combinatie met alle medicatie en voedingssupplementen is zonder gevaar mogelijk. Wederzijdse beïnvloeding van elkaars werking treedt immers niet op.

Voor eventuele vragen stuur een e-mail naar Jeroen voor persoonlijk advies op maat.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.