Home

Subcategorieën

 • Gezondheid

  Hier vindt u een overzicht van alle bachbloesem mixen in verband met gezondheid.

   

  In het jaar 1936 ontwikkelde de Britse dokter Edward Bach een unieke en natuurlijke methode voor het herstellen van emotionele harmonie, die tijdelijk of gedurende een lange tijd verstoord kan zijn. De bachbloesem remedies zijn niet bedoeld om een ziekte als zodanig te behandelen, maar eerder om de negatieve emoties te verminderen die onze gezondheidstoestand kunnen beïnvloeden.

 • Stress

  Hier vindt u een overzicht van de bachbloesem mixen die helpen tegen stress.

  Soms ervaren we diepe stress en emotionele trauma's. We kunnen een gecompliceerde familiegeschiedenis hebben, rouw ervaren, vrees hebben die verlammend werkt, enz... We raken dan overweldigd door negatieve emoties die ons verhinderen om vooruit te gaan. We moeten een stap terug zetten om onze innerlijke rust terug te vinden.

  Wanneer we deze negatieve gedachten niet langer verdragen, kunnen bachbloesems onze geest kalmeren en helpen terug moed te krijgen.

 • Verslaving

  Onze bachbloesems kunnen helpen bij verslavingen.

  Verslaving is een emotionele en lichamelijke plaag die men moeilijk alleen kan oplossen. Verslaafden aan bepaalde producten of gewoonten kunnen hulp nodig hebben om de wilskracht en het evenwicht te vinden die nodig zijn om los te komen van hun verslavingOnze bachbloesem mixen kunnen je ondersteunen om je doorzettingsvermogen te versterken tijdens deze lastige periode.

   

 • Depressie

  Onze bachbloesems helpen bij depressie.

  We gaan allemaal wel eens door periodes waarin we ontmoedigd zijn omdat we de moeilijkheden waarmee we geconfronteerd worden, niet meer aankunnen. We raken uitgeput doordat we altijd meer willen doen, we twijfelen aan onszelf en we kunnen helemaal niet loslaten. Dit gevoel van wanhoop leidt geleidelijk tot een diepe malaise, omdat we de controle over ons leven verliezen. Het is belangrijk om dit lijden te verlichten en het emotioneel welzijn terug te vinden.

  Als je de hoop hebt verloren en niet meer vooruit kunt, raden we je aan om onze bachbloesem remedies te ontdekken, die bijzonder geschikt zijn om je te helpen terug de moed te vinden om verder te gaan.

 • Kinderen

  Bekijk onze bachbloesem mixen voor kinderen.

  Net als volwassenen ervaren kinderen veel emoties die ze moeilijk kunnen beheersen. Soms hebben ze angsten (voor verlating, voor mislukking, etc.), voelen ze zich onzeker, boos, op het randje, etc. Deze emotionele toestanden zijn normaal zolang ze slechts af en toe voorkomen en niet tot blokkades leiden. Daarom is het belangrijk om hen te helpen hun gevoelens onder woorden te brengen en hen te kalmeren.

  Bachbloesem remedies zijn een goede manier om kinderen te helpen die moeite hebben om hun emoties onder controle te houden. 

 • Varia

  Hier vindt u enkele specifieke bachbloesem mixen die moeilijk in een andere categorie opgenomen kunnen worden.

 • Maatwerk

  Hier kan u een bachbloesem mix op maat bestellen: je hebt de keuze tussen het combineren van verschillende standaardproducten, zelf uw problematiek beschrijven of een vragenlijst invullen.

  Na bestelling zal je een e-mail krijgen met de verschillende mogelijkheden.

 • Katten

  Voor katten kunnen Bach bloesemmengsels worden gebruikt om stress, angst, agressie of andere emotionele onevenwichtigheden aan te pakken.

   Hoe kan je het juiste bachbloesemmengsel voor uw kat kiezen?

   

  Observeer het gedrag van uw kat om eventuele emotionele onevenwichtigheden of problemen te identificeren. Katten kunnen angst, bezorgdheid, agressie of ander gedrag vertonen dat wijst op onrust.

   

  Hoe kan je de bachbloesemmengsels toedienen?

   

  Verdunnen in water: Voeg een paar druppels (meestal 2-4 druppels) van het mengsel toe aan het drinkwater. Gebruik bij voorkeur glazen of keramische kommen, omdat plastic het middel kan aantasten.

   

  Direct aanbrengen: Breng het verdunde middel direct aan op de vacht of huid van je kat. Wrijf een druppel of twee van de verdunde oplossing op de oren, pootkussentjes of neus van de kat. Katten reinigen zichzelf, dus deze methode maakt absorptie door likken mogelijk.

   

  Mengen met voedsel: Meng het middel door het voer van je kat. Zorg ervoor dat het voer iets is wat je kat lekker vindt en dat het middel gelijkmatig wordt verdeeld.

   

  Wat is een goede dosering en frequentie van het toedienen van de druppels?

   

  Dosering: De dosering voor Bach bloesem mengsels bij katten is meestal 2-4 druppels van het geselecteerde mengsel per keer.

   

  Frequentie: De druppels kunnen 2-4 keer per dag worden toegediend, afhankelijk van de ernst van het emotionele probleem. Consistentie is cruciaal voor de effectiviteit.

 • Honden

  Onze bachbloesem mixen kunnen honden helpen bij hun problemen.

  Dieren hebben, net als mensen, emoties die het gedrag beïnvloeden. Honden staan dus ook bloot aan stress, angst en depressie. Gelukkig kunnen onze bachbloesem mixen je hond helpen.

 • Angsten

  Onze bachbloesem mixen helpen tegen angsten van verschillende oorsprong.

  We hebben allemaal wel eens last van angst (examens, sollicitatiegesprekken, sportwedstrijden, enz.). Dit is een heel normaal verschijnsel, tenzij de angst problematisch of verlammend wordt.

  Als angst overheersend wordt, kan het snel leiden tot een diep gevoel van onbehagen en onze lichamelijke en geestelijke gezondheid aantasten: ontmoediging, melancholie, benauwdheid, paniekreacties, gebrek aan zelfvertrouwen, enz.  Het is dus belangrijk om deze negatieve emoties in te perken en los te laten, zodat we weer controle krijgen over ons leven.

  We nodigen je uit om een selectie bachbloesem remedies te ontdekken, die geschikt zijn om je emoties beter te beheersen.

 • Vrouwen

  Hier vindt u bachbloesem mixen die vrouwen kunnen helpen bij hun specifieke problemen.

  Bachbloesem mengsels kunnen vrouwen gedurende heel het leven vergezellen en steunen bij de beproevingen die ze doormaken. Ontdek in elke fase en op elke leeftijd de bachbloesems die het emotioneel evenwicht bevorderen.

  Ze zijn volkomen veilig en kunnen door iedereen gebruikt worden. Ze zijn vooral nuttig voor vrouwen die, van de puberteit tot het krijgen van kinderen en de menopauze, onvermijdelijk door een emotionele achtbaan gaan.

Er zijn 50 producten.

Item 1-12 van 50 in totaal item(s)